Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τα γιαούρτια… δεν θα αυξήσουν τους μισθούς

23.03.2011ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί ο κόσμος αντιμετωπίζει πλέον με απαξίωση , επιθετικότητα και ενίοτε και με βία τους πολιτικούς μας;  Γιατί οι πολιτικοί αποτελούν πλέον κόκκινο πανί για τον κόσμο και αποφεύγουν να πολυκυκλοφορούν ιδιαιτέρως σε πολυσύχναστα μέρη; Και τι θα γίνει άραγε στις παρελάσεις ανά την Ελλάδα για την 25η Μαρτίου με όσους «τολμήσουν» να εκπροσωπήσουν την Κυβέρνηση ή και τα υπόλοιπα κόμματα; Τα ερωτήματα θα ήταν ρητορικά εάν δεν είχαμε συνεχόμενα κρούσματα το τελευταίο διάστημα προπηλακισμών και επιθέσεων σε δημόσιους χώρους πολιτικών από πολίτες.
Τελευταίο κρούσμα που πήρε μάλιστα και ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις , η επίθεση με γιαούρτια κατά του Πάγκαλου έξω από ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής. Έχουν προηγηθεί ξυλοδαρμός του βουλευτή της Ν.Δ  Κ. Χατζηδάκη , η φραστική επίθεση πάλι κατά Πάγκαλου στο Παρίσι από φοιτητές, η διακοπή με συνθήματα ακόμη και δημόσιας ομιλίας στο εξωτερικό του Πρωθυπουργού από φοιτητές,  η επίθεση με γιαούρτια και αβγά κατά Αλαβάνου την προεκλογική περίοδο και αρκετές ακόμη φραστικές επιθέσεις κατά πολιτικών όλων των κομμάτων σε εκδηλώσεις και ομιλίες στους σε δημόσιους χώρους.
Τρελάθηκαν ξαφνικά οι Έλληνες και μόλις βλέπουν πολιτικό  απασφαλίζουν και ορμάνε;
Όχι δεν τρελάθηκαν απλώς θεωρούν υπεύθυνους για τη σημερινή οδυνηρή κατάσταση της χώρας άρα και της δικής τους, τους πολιτικούς. Και μπορεί ως ένα σημείο να έχουν δίκιο αλλά πετώντας γιαούρτια και καρέκλες στον Πάγκαλο ούτε ο μισθός και η σύνταξη θα αυξηθούν, ούτε δουλειά θα βρει το άνεργο παιδί τους, ούτε η εφορία θα μειωθεί, ούτε όλα θα λειτουργούν ρολόι σε αυτόν τον τόπο. Απλώς εκδηλώνουν βίαια και ακραία την οργή τους χωρίς όμως να λύνουν κανένα από τα προβλήματα τους. Βεβαίως και έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη ο Πάγκαλος με το «όλοι μαζί τα φάγαμε» αλλά και με τα όσα κατά καιρούς λέει για κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες ,αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί τέτοιου είδους επικίνδυνες αντιδράσεις και ενέργειες.
Και από την άλλη βέβαια υπάρχει και μεγάλη υποκρισία. Και τους 300 της Βουλής τους εκλέγουμε εμείς οι πολίτες. Κανένας δεν μας έχει έλθει βαλτός από το εξωτερικό! Και με τους 300 όλα αυτά τα χρόνια της αφασίας της τρέλας και της ανεμελιάς που ζούσαμε στην Ελλάδα , συνωστίζονταν και αυτοί που πετάνε σήμερα τα γιαούρτια, στα πολιτικά τους γραφεία για ρουσφέτια, τακτοποιήσεις, διευκολύνσεις  εξυπηρετήσεις . Τότε προφανώς όλα ήταν μια χαρά αφού γινόταν η δουλίτσα μας και ο κ. βουλευτής ήταν σοβαρός άξιος και  δούλευε για το καλό της πατρίδας μας!
Και επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις καλό θα είναι να τις κοιτάμε και τις δύο πριν ξιφουλκήσουμε και πριν πετάξουμε γιαούρτι στον πρώτο πολιτικό που θα βρούμε μπροστά μας. Διότι ως γνωστό μέχρι σήμερα πουθενά στον κόσμο δεν έχει ακόμη καταγραφεί συνδιαλλαγή και διαπλοκή  με ένα μόνο μέρος. Το λιγότερο που χρειάζονται είναι δύο και βλέπουμε!!!
Υ.Γ. Όσο για την περίφημη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πάγκαλου κυβέρνησης και Τσίπρα  για το ποιος ευθύνεται για τα γιαούρτια και τους προπηλακισμούς των πολιτικών θα έλεγα να σοβαρευτούμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πληρώσει και πολύ ακριβά μάλιστα την πολιτική «χαϊδέματος» στα Δεκεμβριανά της Αθήνας αλλά από την άλλη εάν μπορούσε να κινητοποιεί κάθε φορά τόσο κόσμο  για να γιαουρτώνουν και να προπηλακίζουν πολίτικούς θα έμπαινε εύκολα στην βουλή και δεν θα αγκομαχούσε κάθε φορά!!!

Πηγή: Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου