Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Θα παραμείνει και θα συνεχίσει τη λειτουργία του το ΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»  Παρέμβαση στον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο πραγματοποίησε  ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με αίτημα  ,να παραμείνει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αριδαίας και συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του. Ο κ. Τζαμτζής ανέπτυξε στον κ. Σπυρόπουλο τόσο τους Οικονομικούς όσο και τους κοινωνικούς λόγους που επιβάλουν την παραμονή του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Αριδαία και την συνέχιση της λειτουργίας του τονίζοντας ότι :

 «το ΙΚΑ Αριδαίας εξυπηρετεί χιλιάδες εργαζομένους, μιας πολύ μεγάλης επαρχίας, της επαρχίας ΑΛΜΩΠΙΑΣ, οι οποίοι για να επισκεφτούν το ΙΚΑ της Έδεσσας και να κάνουν την δουλειά τους θα είναι υποχρεωμένοι να διανύουν 40 έως 70 χλμ. Η οικονομική δαπάνη αυτών των μετακινήσεων και το χάσιμο εργατοωρών είναι πολύ μεγαλύτερη δαπάνη από το κόστος παραμονής και λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Αριδαία.
Η Αλμωπία ,μια παραμεθόρια περιοχή δικαιούται να έχει υποκατάστημα ΙΚΑ για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και το καλό της Εθνικής μας Οικονομίας ».

Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Τζαμτζή ότι το ΙΚΑ στη Αριδαία θα παραμείνει και θα συνεχίσει την λειτουργία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου