Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Θα ολοκληρωθεί η μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νέο κτίριο του Νοσοκομείου Έδεσσας»


 
 Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη,  είχε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014  ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.
Ο κ. Τζαμτζής για άλλη μια φορά επισκέφτηκε τον κ. Βορίδη και του έθεσε προβλήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία του Νομού μας και έχουν σχέση με την καλύτερη παροχή περίθαλψης προς τους συμπολίτες μας.
 
α) Ο κ. Τζαμτζής έθεσε στον κ. Βορίδη για άλλη μια φορά το θέμα της μεταφοράς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νέο κτίριο. Ο κ. Τζαμτζής για άλλη μια φορά ζήτησε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς άμεσα.
Είναι γεγονός ότι οι τεχνικοί της ΥΠΕ έχουν καταγράψει ότι απαιτείται για την μεταφορά και έχουν κάνει τον υπολογισμό της δαπάνης του έργου που πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τον Υπουργό.
Ακόμη ο κ. Τζαμτζής υπενθύμισε στον κ. Βορίδη τόσο την δέσμευση του προκατόχου του Α. Γεωργιάδη, όσο και την δική του δέσμευση, σε προηγούμενη συνάντηση τους, για την χρηματοδότηση μεταφοράς της μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Τότε ο κ. Τζαμτζής είχε καταθέσει στον κ. Βορίδη  επιστολή, αναλύοντας τους λόγους που επέβαλαν την άμεση μεταφορά της μονάδας.
Ο κ. Βορίδηςο οποίος έχει την τελική ευθύνη της υπογραφής για τις οικονομικές δαπάνες του Υπουργείου, τόνισε στον κ. Τζαμτζή,  ότι η δέσμευση του ισχύει και έχει υπολογιστεί για την χρηματοδότηση της μεταφοράς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Έδεσσας στο νέο κτίριο  και θα γίνει άμεσα πράξη αναγνωρίζοντας  την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Τεχνητός Νεφρός σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.
 
β) ) Ο κ. Τζαμτζής έθεσε υπόψη του Υπουργού το αίτημα για την αποστολή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα Νοσοκομεία Πέλλας, το οποίο κρίνεται απόλυτα αναγκαίο για την λειτουργία τους. Σχετικό έγγραφο του Διοικητή κ. Ηλία Τσιαμήτρου κατέθεσε ο κ. Τζαμτζής στον κ. Βορίδη.
 
γ) Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε να καλυφθούν θέσεις επικουρικού ιατρικού προσωπικού με ειδικότητες που έχουν ανάγκη τα Νοσοκομεία του Νομού μας.
 
Ο Υπουργός κ. Βορίδης κλείνοντας την συνάντηση με τον κ. Τζαμτζή, τον διαβεβαίωσε,  ότι θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα η μεταφορά του Τεχνητού Νεφρού στο  Νοσοκομείο Έδεσσας που είναι πολύ σημαντικό θέμα και θα βοηθήσει σχετικά με την αποστολή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία Πέλλας.
  Ο κ. Τζαμτζής ευχαρίστησε τον κ. Βορίδη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν και η οποία θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολίτες,  όσο και τα Νοσοκομεία στην Πέλλα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου