Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Έχω τα κότσια να σταθώ απέναντι στη Χρυσή Αυγή»


Ακολουθούν επίμαχοι διάλογοι και το βίντεο

Ο Τζαμτζής ξεκαθαρίζει τη θέση του «Έχω και είχα τα κότσια να σταθώ απέναντι στη Χρυσή Αυγή», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής. 

Ο κ. Τζαμτζής, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση Βορίδη και Πολύδωρα, είπε ότι στη Νέα Δημοκρατία μένουν όσοι ασπάζονται τις αρχές της. 

Ακολουθούν επίμαχοι διάλογοι και το βίντεο:
 
Τζαμτζής: Κατηγορήθηκε ο Σαμαράς. Είπαν ότι ο Σαμαράς πήγε δεξιά. Μέσα στην Κεντροδεξιά έχουμε τον Α, τον Β, ακροδεξιούς κλπ. Ακούστε: Μέσα στη ΝΔ είναι αυτοί που δέχονται και ασπάζονται τις αρχές της ΝΔ. 

Σκουρλέτης: Και οι συνιστώσες 

Τζαμτζής: Συνιστώσες έχετε εσείς. Κοιτάξτε να λύσετε μια φορά τα προβλήματά σας για να δείτε τι θα κάνετε. Θα κρατήσετε συνιστώσες; Τρεις είπαν ότι δε θέλουν τη διάλυση συνιστωσών. Το πρόβλημα το έχετε εσείς. Η πολιτική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Η Χρυσή Αυγή είναι Χρυσή Αυγή και η τοποθέτησή μας είναι απέναντι στη Χρυσή Αυγή ευθύς εξαρχής. Ακούστε, εγώ δε συνηθίζω να βρίζω κανέναν έτσι. Έχω τα κότσια να σταθώ απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Είχα τα κότσια, πρώτος από όλους, μέσα στη Βουλή και το ξέρετε πολύ καλά. 

Στη συζήτηση προστέθηκε και η Λιάνα Κανέλλη.



«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος της στατιστικής υπηρεσίας» 

Επίθεση Τζαμτζή σε Γεωργίου: Δεν πληρώνει καν εισφορές. 

Τις δηλώσεις του Πολ Τόμσεν ότι οι Γερμανοί συνταξιούχοι αμείβονται με λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνουν οι Έλληνες συνταξιούχοι, σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής. 

«Το ότι ο κ. Τόμσεν ή ο κάθε κ. Τόμσεν θέλει και λέει αυτά τα πράγματα, δε σημαίνει ότι εμείς θα το κάνουμε αποδεκτό. Ήδη δόθηκε απάντηση από τον Βρούτση αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να πάμε σε νέα. Προς Θεού. Ο Τόμσεν και ο κάθε Τόμσεν μπορεί να ζητάει οτιδήποτε». 

Πάντως, στο ερώτημα του Γιώργου Παπαδάκη για το γιατί δεν δίνουν τα σωστά στοιχεία στους τροϊκανούς, εκείνος επιτέθηκε στον πρόεδρο της στατιστικής υπηρεσίας. «Έχουμε στατιστική υπηρεσία, στην οποία μάλλον είναι πρόεδρος άνθρωπος που δεν πληρώνει καν εισφορές. Ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής και για μένα θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, δεν πληρώνει καν εισφορές. Και δήλωσε ότι δεν πληρώνει εισφορές γιατί δεν θα έχει απολαβές. Είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου