Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

«Όχι» Βουλευτή Λέσβου Σπύρου Γαληνού στο Μνημόνιο ΙΙ



“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εγκρίνω με την ψήφο μου την παράδοση και την κατοχή της χώρας μου στους δανειστές. Χανόμαστε στα πολλά μικρά ναι, ενώ ήρθε η ώρα για το μεγάλο όχι” δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο Βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ. Σπύρος Γαληνός.

Ο κ. Γαληνός απαντώντας σε ερώτημα για ενδεχόμενη χρεοκοπία απάντησε πως
«οφείλουμε να μην υποκύψουμε σε έναν τέτοιο εκβιασμό», γι’ αυτό και κάλεσε τους συναδέλφους του Βουλευτές να ψηφίσουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους και πέρα από κάθε κομματική εντολή. «Δυστυχώς», συνέχισε, «μία από τις αιτίες που μας έφεραν ως εδώ ήταν και η τακτική πολλών βουλευτών να υποκύπτουν και να μην ψηφίζουν κατά συνείδηση. Προσωπικά δε θα υποκύψω και είμαι έτοιμος να υποστώ τις όποιες συνέπειες. Καλώ σ αυτές τις δύσκολες ώρες όλους τους συμπολίτες μας να είναι μονιασμένοι και αλληλέγγυοι, ώστε να μην υπάρξει διχασμός, πράγμα που τόσο θέλουν οι δανειστές μας» συμπλήρωσε ο Βουλευτής Λέσβου.



Εντωμεταξύ στάση αναμονής κρατούν τόσο ο Βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος όσο και ο βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Κωστής Μουσουρούλης. Αμφότεροι δήλωσαν πως περιμένουν την κατάληξη των διαπραγματεύσεων προκειμένου αφού διαβάσουν το τελικό κείμενο να αποφασίσουν.

lesvosnews.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου