Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Μανώλης: «Έχω την ελπίδα ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα τα τινάξει στον αέρα»Δήλωση του γραμματέα του Συνδικαλιστικού της ΝΔ σε «αντιμνημονιακή» εκδήλωση.


Έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ, δηλώνει ο Γιάννης Μανώλης, αν ο Αντώνης Σαμαράς πει «ναι» στα νέα μέτρα.
Μιλώντας σε «αντιμνημονιακή» εκδήλωση συνδικαλιστών της ΝΔ, στο Περιστέρι, ο κ. Μανώλης ξεκαθάρισε πως δεν υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή, όμως, όπως είπε, το λάθος δεν μπορεί να συνεχίζεται.
«Έχω την ελπίδα ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα τα τινάξει στον αέρα, αλλά ακόμα και αν ψηφιστούν τα μέτρα εμείς θα είμαστε στο δρόμο», δήλωσε ο κ. Μανώλης, ο οποίος ζήτησε άμεσα εκλογές.
Ο γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κουτσιούκης στην παρέμβασή του κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι «σαν ναρκομανής έκανε τα πάντα για να πάρει τη δόση», ενώ χαρακτήρισε λάθος ότι η ΝΔ μπήκε στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. «Αυτό καλείται ο πρόεδρος να το διορθώσει», τόνισε ο κ. Κουτσιούκης, επισημαίνοντας πως «αν δεν διορθωθεί το λάθος, θα διορθώσουμε εμείς τη ΝΔ στο σύνολό της».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου