Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αποκάλυψη για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή στο Crash




Αγνωστες  πλευρές της πτώσης του Κώστα Καραμανλή έρχονται στο φως, με τον τέως πρωθυπουργό να δίνει λεπτομέρειες για την περίοδο πριν από τις περασμένες βουλευτικές εκλογές, στο περιοδικό CRACH του Γιώργου Τράγκα  που κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Σε αφιέρωμα του περιοδικού με τίτλο «242 μέρες ομηρίας» περιέχονται, σύμφωνα με τον Γ. Τράγκα, εξομολογήσεις του Κώστα Καραμανλή για την περίοδο που προηγήθηκε των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009.

Ο Κώστας Καραμανλής «μίλησε» στον Γιώργο Τράγκα και του είπε ότι «έζησα σε καραντίνα μέχρι το βράδυ των εκλογών». Το περιοδικό συνδέει τις εξομολογήσεις του Κώστα Καραμανλή με τα wikileaks και τα μηνιαία δελτία της ΕΥΠ που έπαιρνε στα χέρια του.

Εντωμεταξύ το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Γ. Τράγκας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και ανέφερε ότι είχε βρεθεί όπλο, συγκεκριμένα καραμπίνα με διόπτρα, απέναντι από το σπίτι του Κώστα Καραμανλή, που σημάδευε την κατοικία του ενώ ανέφερε και για μια έκρηξη που πέρασε στο ντούκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αφιέρωμα του περιοδικού CRASH σημειώνεται  ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορούσε να «ανεχτεί» μια απ'Α ευθείας σχέση της Ελλάδας με τη Ρωσία (ειδικά για τις σχέσεις που είχε αναπτύξει ο Κ. Καραμανλής με τον Βλαντιμίρ Πούτιν), για αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής κερδίζοντας τις εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2011 το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», είχε δημοσιεύσει ότι υπήρχε σχέδιο με  στόχο τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με το περιοδικό απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με πηγή προέλευσης την Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας.

Ανάλογο έγγραφο που προειδοποιούσε για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή είχε συντάξει και η ΕΥΠ (τ. ΚΥΠ),  την ύπαρξη του οποίου είχε επιβεβαιώσει ο Προκόπης Παυλόπουλος. "Το περιεχόμενο του εγγράφου και το δημοσίευμα μιλούν για την ουσία και πώς αξιολογήθηκε τότε το συγκεκριμένο περιστατικό", είχε αναφέρει Π. Παυλόπουλος στον Realfm 97,8.

Σε ερώτηση για το αν ο Κώστας Καραμανλής είχε ενημερωθεί σχετικά με το θέμα, απάντησε ότι όταν υπάρχουν έγγραφα αυτού του είδους ενημερώνονται εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν.

Επιμέλεια: Γιώργος Τζινάκος


 Express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου