Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έκκληση Κακλαμάνη για ενότητα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ



Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής διέψευσε κατηγορηματικά τα περι προβλημάτων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Picture 0 for Έκκληση Κακλαμάνη για ενότητα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
«Ο τόπος έχει ανάγκη κυβερνήσεις και όχι αντιπολίτευση και μπάχαλο. Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
Δηκτική ήταν η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια και τις φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί ότι μπορεί να είναι η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που υπάρχει ναυάγιο στη συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού. «Τι είμαι εγώ; Εξωφυλαρούχα;», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν με σκέφτονται στο κέντρο. Εγώ, όπως πολύ καλά ξέρετε, είμαι απέναντι στα συμφέροντα».
Ο κ. Κακλαμάνης διέψευσε κατηγορηματικά τα περι προβλημάτων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Πρέπει και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να είναι ενωμένοι. Δεν ωφελεί τη χώρα αυτή την ώρα ο ένας από ΄δώ και ο άλλος από εκεί».
Ερωτώμενος από το ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαπα, ο κ. Κακλαμάνης απέφυγε να πει ο,τιδήποτε για το περιεχόμενο των επαφών του, όπως και για τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου