Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ



Πρόσκληση να συμμετάσχει στην υπό δημιουργία κυβέρνηση δέχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όπως ο ίδιος δήλωσε, επαναλαμβάνοντας πως θα τη στηρίξει υπό τις προϋποθέσεις που έθεσε επισκεπτόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Όχι άλλες μειώσεις μισθών συντάξεων, όχι...
εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, όχι στο πλιάτσικο το οποίο θα επιχειρηθεί».
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη φιλική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο και τις εξαιρετικά χρήσιμες σκέψεις του. Ευχαριστώ τον απερχόμενο πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για την πρόσκλησή του να συμμετέχω στην υπό δημιουργία κυβέρνηση σε εξαιρετικά τιμητική θέση. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ν.Δ. για τη σύμφωνη γνώμη του, όπως με διαβεβαίωσε ο Γ. Παπανδρέου, παρότι σήμερα κατέστη αδύνατο να επικοινωνήσω μαζί του» σημείωσε.
Πρόσθεσε όμως πως «η αδυναμία εξευρέσεως ενός πολιτικού προσώπου για την πρωθυπουργία, όπως και η τελική σύνθεση της κυβερνήσεως με πολιτικά πρόσωπα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις οι οποίες βρίσκονται μπροστά μας, δεν αποτελούν ενθαρρυντικά στοιχεία».
Τόνισε ακόμη πως θα στηρίξει αυτή την κυβέρνηση «με τις προϋποθέσεις τις οποίες έθεσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου». «Θέλω να ελπίσω ότι αυτή η κυβέρνηση θα υπάρξει έγκαιρα πριν ανεξέλεγκτα γεγονότα καταστήσουν αδύνατη τη συγκρότησή της, όπως και την αποτελεσματικότητά της» κατέληξε.

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου