Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαμαράς “στριμώχνει” τον Γιώργο

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Η καθημερινότητα των πολιτών και η επαρκής διαχείρισή της, αποτελούσε διαχρονικά τον πολιτικό πονοκέφαλο κάθε κυβέρνησης. Γιατί κάθε κυβέρνηση στόχευε στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, κάθε φορά ωστόσο υπήρχαν τομείς και πτυχές της κοινωνικής δράσης, που διαμόρφωναν ένα εξαιρετικά βεβαρημένο τοπίο.
Στη σημερινή συγκυρία, με την οικονομική κρίση να έχει δυσχεράνει υπερβολικά την καθημερινότητα των Ελλήνων, και την κατάθλιψη να έχει εξελιχθεί σε κυρίαρχο συναίσθημα για τη μέση ελληνική οικογένεια, η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας ήρθε να συμπληρώσει ένα σκηνικό ανασφάλειας, αβεβαιότητας, απόγνωσης.
Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να «στριμώξει» την Κυβέρνηση, και να καταθέσειεπίκαιρη ερώτηση προς τον Γιώργο Παπανδρέου, για την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας των πολιτών, την οποία συνδυάζει με το μεταναστευτικό ζήτημα.
Η ερώτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς τον Πρωθυπουργό θα συζητηθεί πιθανότατα την Παρασκευή, και θα δώσει στον Αντώνη Σαμαρά την ευκαιρία να καταδείξει τις πολιτικές ευθύνες ανεπάρκειας και έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού, που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση γύρω και από αυτό το θέμα.
Φυσικά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα περιορίσει τη ρητορική του στο θέμα της εγκληματικότητας, αλλά θα εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης για το σύνολο της πολιτικής που ακολουθεί, ιδιαίτερα στον τομέα της οικονομίας, με τα επαχθή μέτρα τα οποία δρομολογεί, σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις της τρόικας.

Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου