Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ολα ανοιχτά για τη λήψη νέων μέτρων




Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο λήψης και πρόσθετων διορθωτικών μέτρων για τον φετινό προϋπολογισμό, μετά την κυβερνητική επιτροπή, ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλος, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά για δημιουργίακλίματος αμφιβολίας για την απόδοση των μέτρων.

Ο κ. Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι οι εταίροι μας διατυπώνουν αμφιβολίες για την απόδοση των μέτρων καθώς μεταφέρεται στο εξωτερικό το κλίμα για ενδεχόμενο παρεμπόδισης της εφαρμογής του από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ ή από δηλώσεις- παραινέσεις τρίτων προς τους πολίτες για μη πληρωμή των έκτακτων εισφορών.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρείχε την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα "τρέξει" με πιο γρήγορα και αποφασιστικά βήματα τα μέτρα του μεσοπροθέσμου διευκρινίζοντας ότι κάποια αυτά έχουν ήδη ψηφισθεί και θα πρέπει να επιταχυνθεί η εφαρμογή τους, ενώ όσα αφορούν στο 2012 θα εξειδικευθούν με τον νόμο που θα συνοδεύει τον προϋπολογισμό του 2012.

Εμφαση στην περικοπή δαπανών το 2012
Ο υπουργός οικονομικών δεν ανακοίνωσε σήμερα νέα συγκεκριμένα μέτρα, τονίζοντας ότι αυτά θα εξειδικευθούν μετά την τηλεδιάσκεψη με την τρόικα και την συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής που θα ακολουθήσει.



Euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου