Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

“Η Κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει”…



Σκληρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που βαθαίνει η ανησυχία στην ελληνική κοινωνία για το μέλλον της χώρας, η τρόικα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και ζυμώσεις… διαρκείας με τους υπουργούς, και ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποιεί συναντήσεις με τον Χέρμαν Φαν Ρόμπεϊ στη Βαρσοβία και τον Νικολά Σαρκοζί στο Παρίσι, στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί διεθνούς απομόνωσης της Κυβέρνησής του.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικαλέστηκε τις δηλώσεις που έκανε χθες ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του «Μεγάλου Συνασπισμού» της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ, με τις οποίες αμφισβητούσε ευθέως τη… δοσολογία του Μνημονίου.
Σημειώνεται ότι ο Πέερ Στάινμπρουκ, κορυφαίο στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών, θεωρείται ο πιθανότερος διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ στην Καγκελαρία, εφόσον επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που προβλέπουν ότι οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι θα σχηματίσουν με άνεση κυβέρνηση πλειοψηφίας.
«Μόλις χθες, κορυφαίος Γερμανός πολιτικός -και, μάλιστα, πρώην υπουργός των Οικονομικών- είπε ότι με αυτά τα μέτρα που παίρνονται στην Ελλάδα, “όχι μόνο δεν σηκώνεις τον ασθενή στα πόδια του, αλλά τον ρίχνεις στο φορείο”.
Εγώ τι παραπάνω να πω; Αυτό δεν φωνάζω δύο χρόνια τώρα;
Φαίνεται ότι έξω έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν.
Μέσα τι θα γίνει;
Εδώ, στην Ελλάδα, που δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.
Φτάσαμε στο σημείο ο κόσμος να μην ξέρει τι του ξημερώνει αύριο.
Και, δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση να μην καταλαβαίνει τι τραβάει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς.

Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου