Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ !!! (Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!)


Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011


Μια εβδομάδα πέρασε από την ορκωμοσία της «νέας» Κυβερνήσεως του Γε-οργίουΠαπανδρέου, προς την οποία παρεσχέθη ψήφος, εμπιστοσύνης μεν εντός του Κοινοβουλίου, αγανακτήσεως δε και οργής και θυμού και κατακραυγής εκτός αυτού. Μια εβδομάδα, ήγουν 7 συναπτά 24ωρά, ήτοι διάστημα ισοδύναμο με αιώνες για την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», που αποτελεί την βιτρίνα και το καύχημα και την (ψωρο)περηφάνεια των γεωργοπαπανδρεϊκών Κυβερνήσεων. Μια εβδομάδα, που αποδεικνύει πόσο πρόχειρος, πόσο αμελέτητος, πόσο (κατά κυριολεξίαν) αρπακολλατζήδικος ήταν ο Ανασχηματισμός, δια του οποίου διετηρήθη στον θώκο του ο Ανθύπατος (αποκτών εκατέρωθεν βαρέων βαρών Ηρακλείς), και εξεμαιεύθη η «εμπιστοσύνη» της σαθρής πασοκικής πλειοψηφίας. Όμως, ποια είναι η σύνθεση της Κυβερνήσεως, που απέσπασε τα «ωσαννά» της σοσιαλιστικής αγέλης; Είναι η σύνθεση, που ανακοινώθηκε από τον χαρίεντα κύριο Πεταλωτή; Ἢ αυτή που προκύπτει από τα Προεδρικά Διατάγματα 62 και 63, δημοσιευθέντα αμφότερα στο υπ’ αριθμ. 145 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ της 17ης Ιουνίου 2011; Και τι προκύπτει από τα Διατάγματα αυτά; Πολλά και ευτράπελα! Π.χ.: Πρώτον, ο (φερόμενος ως «ιπποβιβασθείς» και «χολωθείς» επί τη υποβιβάσει) πρωτοσπαθάριος κύριος Ραγκούσης και οι παμφαείς αστέρες-Υφυπουργοί του (Ντόλιος-Τζάκρηδεν παραιτήθηκαν!

Άρα παραμένουν στην θέση τους στο φερόμενο ως διχοτομηθέν Υπουργείο «τους»!
Άρα, εδώ και μια εβδομάδα ο διαπρύσιος κήρυξ της διοικητικής καθαρότητος Ροβεσπιέρος Ραγκούσης είναι διπλοθεσίτης ή μάλλον τριπλοθεσίτης!  
Οι δε Υφυπουργοί του εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους (άρα να λαμβάνουν και τις αποδοχές τους;) – και όποιος αμφιβάλλει με μια επίσκεψη στον δικτυακό τόπο της «Διαυγείας» θα συναντήσει υπουργικές αποφάσεις, με ημερομηνία, π.χ., 23 Ιουνίου, και υπογραφή των μηδέποτε παραιτηθέντων…
οπωπητήρ
filotimia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου