Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αλλαγή στάσης απο την επίσημη Γερμανική κυβέρνηση.



 6 Ιουνίου 2011
"Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" Στην συνάντηση που είχαν σήμερα ο Γερμανός πρέσβης με τον πρόεδρο της επιτροπής για τις πολεμικές αποζημιώσεις Μανώλη Γλέζο, η Γερμανία δια στόματος του Γερμανού πρέσβη, για πρώτη φορά, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει χρέος της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα!!.
"Το μόνο χρέος είναι ..ηθικό" απάντησε ο πρέσβης στην παρατήρηση του Μανώλη Γλέζου ότι για πρώτη φορά η Γερμανία ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.
Σήμερα, Γερμανοί πολίτες, μέλη της κίνησης "Αμβούργο-Δίστομο" διαδήλωσαν έξω από την Γερμανική πρεσβεία την απαίτηση τους να σταθεί συνεπής η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα. 
Σε λίγες μέρες έχουμε την επέτειο από την μαζική σφαγή του Διστόμου. 
Γερμανοί και γερμανοτσολιάδες έσφαξαν συνολικά στο Δίστομο και στην ευρύτερη περιοχή, περισσότερους από 600 ανθρώπους. "Στα δέντρα γύρω από το Δίστομο, έβλεπες παντού κρεμασμένους" έγραψε ο ανταποκριτής του Ερυθρού Σταυρού που έφτασε λίγες μέρες αργότερα.
Πέρασαν 67 χρόνια και οι ελληνικές κυβερνήσεις, επέτρεψαν στη Γερμανία να μην πληρώσει ποτέ, μετατρέποντας ταυτόχρονα τη χώρα σε προτεκτοράτο. 
Αύριο στις 8.30 στον ΑΝΤ1 ο Μ.Γλέζος θα δώσει συνέντευξη στο Γ.Παπαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου