Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Νέα Δημοκρατία: Επικοινωνιακό παιχνίδι τα περί δημοψηφίσματος



"Πρώτα επιλέγεται η μεθόδευση κι ύστερα αναζητείται το ερώτημα- το κάρο μπαίνει μπροστά από το άλογο- δεν τους ενδιαφέρει η ουσία, αλλά το επικοινωνιακό παιχνίδι της διαδικασίας και αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο, παρά ένα ακόμα τέχνασμα", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σχετικά με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για τις μεγάλες αλλαγές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, είπε ακόμη ότι ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα είναι διχαστικό και αποπροσανατολιστικό.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, είπε ακόμη ότι ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα είναι διχαστικό και αποπροσανατολιστικό.
Επικοινωνιακό παιχνίδι χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, τη γνωστοποίησης της πρόθεσης της κυβέρνησης να εξετάσει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος "για τις μεγάλες αλλαγές που θα προωθήσει".
Ο Γ. Μιχελάκης τόνισε, επίσης, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιο θα είναι το ερώτημα που θα τεθεί.

"Πρώτα επιλέγεται η μεθόδευση κι ύστερα αναζητείται το ερώτημα- το κάρο μπαίνει μπροστά από το άλογο- δεν τους ενδιαφέρει η ουσία, αλλά το επικοινωνιακό παιχνίδι της διαδικασίας και αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο, παρά ένα ακόμα τέχνασμα", ανέφερε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε ακόμη ότι ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα είναι διχαστικό και αποπροσανατολιστικό και ότι τα διλήμματα που κατασκευάζει η κυβέρνηση προκαλούν σύγχυση, δεν ωφελούν αλλά βλάπτουν τον τόπο.
"Πάνω στη λανθασμένη πολιτική, που βλάπτει την ελληνική οικονομία, πάνε να προσθέσουν και ένα δημοψήφισμα που διαιρεί τον ελληνικό λαό",ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά την έκκληση της κυβέρνησης για συναίνεση στα ζητήματα της οικονομίας, επανέλαβε τη θέση της ΝΔ πως "συνυπογραφή στο λάθος δεν θα υπάρχει". Ακόμη υπογράμμισε ότι "βασικός στόχος είναι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου".

Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου