Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ι. Βρούτσης: Τοποθέτησαν 700 τμηματάρχες στις ΔΟΥ Αττικής μέσα σε μια νύκτα!!

5 Απριλίου 2011

Πως το κάνατε αυτό ρε σύντροφοι;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq83Hft0IOzrQ8lZgs79rMkljehV5C3MZHqVzxqKEy6mGu7rdxo2ATIsKG-m7t_RAvMjg2fH-M1CpXJRWKmTute8zrfEDi0exIUF5oWtuGlyhOjiNebdoaq8nEOoFU5Ak3lpsY20MJwZY/s1600/%CE%92%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82.jpg«Παρά την κακή πορεία των εσόδων, παρά τα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις στη χάραξη της φορολογικής πολιτικής, οι ιθύνοντες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης δείχνουν αμετανόητοι και προσκολλημένοι σε τακτικές ευνοιοκρατίας και ρουσφετολογίας.

Παρά τις διακηρύξεις της κυβέρνησης περί διαφάνειας και αξιοκρατίας, στην πράξη στο κρίσιμο Υπουργείο των Οικονομικών, αυτές καταστρατηγούνται με τρόπο προκλητικό.

Το Β΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο που συνήλθε επιτέλους μετά από πολύμηνη ολιγωρία, στις 31 Μαρτίου 2011, κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή, να αποφασίσει νύχτα και μάλιστα με διαδικασίες «εξπρές» την τοποθέτηση 700 Τμηματαρχών (!) στις ΔΟΥ Αττικής.

Επιπλέον, η εσκεμμένη μέχρι σήμερα αποφυγή της προκήρυξης θέσεων για την τοποθέτηση Τμηματαρχών στις νευραλγικές υπηρεσίες ΣΔΟΕ, ΠΕΚ, ΔΕΚ, υποκρύπτει κομματική σκοπιμότητα, όπως ακριβώς έγινε και με ορισμένους Διευθυντές. Δηλαδή, θα ακολουθηθεί η συνήθης και πεπατημένη τακτική των μετακινήσεων, μέσω της οποίας θα καλυφθούν οι εν λόγω μη προκηρυγμένες θέσεις από «φίλους και ημετέρους».

Όλα αυτά, καταδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνει η ελληνική κοινωνία, αλλά εξακολουθεί -σαν να μη συμβαίνει τίποτα -να κυβερνά χρησιμοποιώντας αναχρονιστικές και μικροκομματικές τακτικές.

Οι τακτικές όμως αυτές, αφενός δεν εξυπηρετούν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και αφετέρου υπονομεύουν την επίτευξη των στόχων του Προϋπολογισμού».
 
Πηγή: Δεξί X-Trem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου