Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Αρνητικές χαρακτηρίζει τις αποφάσεις της Συνόδου η αντιπολίτευση



κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει


Αρνητικές εξελίξεις προβλέπουν τα κόμματα τις αντιπολίτευσης μετά τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, τονίζουν τα κόμματα της Αριστεράς, ενώ ο ΛΑΟΣ «διαπιστώνει κάποια ανάσα, αλλά σε πολύ αυστηρό πλαίσιο».

Το ΚΚΕ βλέπει πίσω από το «Σύμφωνο για το Ευρώ» και το «Σύμφωνο Σταθερότητας κλιμάκωση του «πολέμου» στα μισθολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα» και τονίζει ότι «Οι συνηθισμένοι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης περί ελληνικών επιτυχιών και αναγνώρισης των θυσιών του ελληνικού λαού, οι θέσεις της ΝΔ για αλλαγή των όρων του μνημονίου δεν μπορούν πια να κρύψουν τον όλεθρο που φέρνει για τα λαϊκά συμφέροντα η κοινή στρατηγική τους».

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα της Συνόδου, όχι μόνο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας, αλλά προμηνύουν ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στο επόμενο χρονικό διάστημα, ιδίως για τις χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Ο ΛΑΟΣ επισημαίνει ότι «μας έδωσαν κάποια ανάσα, αλλά σε πολύ αυστηρό πλαίσιο και κρίνει ότι χρειάζεται γενναία πολιτική στην οποία όμως, από ό,τι απέδειξε η χρονιά του μνημονίου που πέρασε, η κυβέρνηση δεν την διαθέτει.»


Πηγή:  Eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου