Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Τζαμτζής: Επικίνδυνος ο Τσίπρας για την πορεία της χώραςMε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής εξαπολύει σκληρή κριτική στην επιλογή της Κυβέρνησης για διενέργεια δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, που με ψέματα και έωλες υποσχέσεις υφάρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, τώρα, μετά από 5 μήνες επικοινωνιακών παιχνιδιών και δίχως ουσιαστική διαπραγμάτευση, νίπτοντας τα χέρια του ως Πόντιος Πιλάτος , ζητά από τους πολίτες να πάρουν αυτοί απόφαση, για το αν θέλουν τα μέτρα των δανειστών της τρόικα. 
Δεν γνωρίζω κανένα Έλληνα να θέλει μέτρα, περικοπές και φορολογίες.
Δεν ξέρω όμως και κανένα κόμμα εκτός από το ΚΚΕ, να μην προκρίνει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.
Σήμερα , με πλάγιο τρόπο, ο Σύριζα βάζει στο τραπέζι και ζητά να αποφασίσει ο λαός, αυτό που έλεγε και επιδίωκε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δηλαδή, την παραμονή ή όχι, της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ.
Αλήθεια, ο Σύριζα και ο κ. Τσίπρας, θέλουν να μας οδηγήσουν στην δραχμή ρίχνοντας τις ευθύνες για μια τέτοια εξέλιξη στον Ελληνικό λαό;
Η Ελλάδα, πρέπει να μείνει στην Ευρώπη και το ευρώ. Είναι ο Εθνικός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας μας. 
Τρίτοι δρόμοι ή άλλες επιλογές, δεν υπάρχουν για την χώρα μας.
Ο Σύριζα και ο κ. Τσίπρας απέδειξαν ότι πέρα από ψεύτες , είναι και επικίνδυνοι για την πορεία της χώρας.»http://www.karatzova.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου