Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"Οι διεκδικητές της θέσης του προέδρου της ΝΔ, ας φρενάρουν τις (θεμιτές) φιλοδοξίες τους.
Η κεντροδεξιά παράταξη, βρήκε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον πρόεδρο που όχι μόνο διασφαλίζει την ενότητα της Ν.Δ., αλλά έχοντας ακροατήριο στον ευρύτερο φιλελεύθερο χώρο, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις ανασύνταξής της και διεύρυνσής της.
Επιπροσθέτως έχει τη στήριξη και αποδοχή του Κώστα Καραμανλή, του φυσικού εκφραστή και εγγυητή της ενιαίας κεντροδεξιάς και της πολιτικής
 του μεσαίου χώρου.
Αφουγκραζόμενος την κυριαρχούσα αντίληψη επί των εξελίξεων στα θέματα της ηγεσίας της Ν.Δ., είμαι πεπεισμένος για τα εξής:
1. Τα μέλη της Ν.Δ. στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θεωρούν ότι σήμερα μόνο ο Μεϊμαράκης μπορεί να εκφράσει και να αντιπροσωπεύσει το «όλον», της κεντροδεξιάς παράταξης.
2. Ως εκ τούτου οι όποιες διαδικασίες διαδοχής, πρέπει να αποσκοπούν στην παγίωση Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Ν.Δ.
3. Όσοι εκ των διεκδικητών της θέσης του προέδρου της Ν.Δ. - πολύ περισσότεροι περιέργως, ακόμη και από τις εποχές της μεγάλης Ν.Δ. - επιμένουν σε άμεσες διαδικασίες διαδοχής, ας αναθεωρήσουν.
Το καράβι στη φουρτούνα, θέλει έμπειρο και επιδέξιο τιμονιέρη. Προς το παρόν, ας προσπαθήσουν να μας πείσουν οι φερόμενοι ως διεκδικητές, ότι είναι κατάλληλοι να ανήκουν στο πλήρωμα
."
Αναδημοσίευση θέσης του ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου