Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙ

Αήθης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα: Ντροπιάζετε το λαό με την στάση σας!

Αήθης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα: Ντροπιάζετε το λαό με την στάση σας!



Στη «Δημοκρατία» του ΣΥΡΙΖΑ οποίος εκφράζει τις αγωνίες του δέχεται χυδαίες απειλές, ύβρεις και επιθέσεις, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ

Μία απίστευτη ανακοίνωση, τύπου «δεν δικαιούστε διά να ομιλήτε», ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να απαντήση στην από καρδιάς εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα, ο οποίος σε ποστ στο facebook μίλησε για «αλβανοποίηση της Ελλάδας» και ζήτησε να μην σταθούν σε ουρές και τα δικά μας παιδιά «για 1 κιλό τυρί ή 10 αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι, όπως στάθηκα εγώ».


Την ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού του κόμματος και αναφέρει χαρακτηριστικά, πως ένας πρώην βουλευτής που ψήφισε μνημόνια και έφερε την ελληνική κοινωνία στο σημείο αυτό που βρίσκεται, σήμερα «αφυπνίζεται όψιμα» για τα πολιτικά ζητήματα της χώρας.

«Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το Λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας», γράφει η ανακοίνωση.

Στο θέμα παρενέβη το ΠΑΣΟΚ, που με δική του ανακοίνωση καυτηριάζει «την "Δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ» στην οποία όποιος «εκφράζει τις αγωνίες του δέχεται χυδαίες απειλές, ύβρεις και επιθέσεις»



http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου