Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ιορδάνης Τζαμτζής: Προτάσεις για τη ρύθμιση των εισφορών του ΟΓΑ




Προτάσεις για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ κατέθεσαν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Εργασίας 17 βουλευτές της Ν.Δ., με επικεφαλής τον Ιορδάνη Τζαμτζή, με στόχο να μη μένει κανένας αγρότης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι βουλευτές προτείνουν:
α) παράταση χρόνου καταβολής ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ
β) δυνατότητα ρύθμισης από το πρώτο ασφαλιστικό εξάμηνο ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ασφαλισμένους αυτούς να ρυθμίσουν το χρέος τους, να γίνει διακανονισμός με ανοιχτό λογαριασμό και να πληρώνουν κάθε μήνα ένα ποσό, ώστε σε σύντομο χρόνο να εξοφλήσουν του χρέος τους και να έχουν τη δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
γ) δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους κριθέντες από τον ΟΓΑ
συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν 
οφειλές προς τον ΟΓΑ και τους παρακρατείται η σύνταξη για την εξόφληση των οφειλών τους.
Την ερώτηση υπογράφουν οι: Ιορδ. Τζαμτζής, Κ. Κουκοδήμος, Κ. Κόλλιας, Αλ. Κοντός, Γ. Κοντογιάννης, Φ. Αραμπατζή, Γ. Πασχαλίδης, Στ. Κωνσταντινίδης, Δ. Σαμπαζιώτης, Ανδρ. Μαρίνος, Αλ. Δερμεντζόπουλος, Χρ. Κέλλας, Ανδρ. Κουτσούμπας, Θ. Σολδάτος, Π. Βογιατζή, Ηλ. Βλαχογιάννης, Κ. Κοντογεώργος.




1 σχόλιο:

  1. Εδώ είναι κ το ποιο τρελό, ένας αγρότης που λόγω αδυναμίας έχει μείνει ανασφάλιστος 4,η κ 5 χρόνια για να ασφαλιστή σήμερα του ζητάτε να πλήρωση κ τα προηγούμενα χρόνια που ήταν ανασφάλιστος,
    ενώ στο ΙΚΑ ,Π,Χ, ασφαλίζεσαι το έτος που πληρώνεις,
    που να τα βρει ένας φτωχός άνθρωπος αγρότης ,κ σκεφθείτε ότι σήμερα τους έχετε 80 ευρό το μήνα,,με αυτά τα δεδομένα η μισή αγρότες θα μείνουν ανασφάλιστη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου