Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΝΔ: Δυο ώρες κράτησε η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ



Τις πρώτες αντιφάσεις των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα περνά από «κόσκινο» η ΝΔ

ΝΔ: Δυο ώρες κράτησε η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ
Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη της Κουμουνδούρου υπέπεσαν ήδη σε ηχηρές αντιφάσεις προκαλώντας σειρά ερωτημάτων.

Στη Νέα Δημοκρατία, περνούν από «κόσκινο» τις πρώτες ερμηνευτικές δηλώσεις του επιτελείου και των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, εντοπίζοντας ήδη σειρά αντιφάσεων και αντικρουόμενων τοποθετήσεων.

«Πόση ώρα κράτησε η αξιοπιστία των εξαγγελιών Τσίπρα; Μόλις δύο ώρες!», διαπιστώνουν στενοί συνομιλητές του Αντώνη Σαμαρά, εντοπίζοντας το εξής παράδοξο:

-Στις 12:30, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει στην Αθηναϊδα: «Το επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό (δύο χρόνια)»

-Δύο ώρες αργότερα, στις 14:45, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ρένα Δούρου λέει σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Αν δεν μας ακούσατε εμάς να μιλάμε για επιδόματα ανεργίας 2 ετών ή και παραπάνω είναι γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι λεφτά δεν υπάρχουν».

Στη Συγγρού μάλιστα δηλώνουν δικαιωμένοι και από την αρχική αποτίμηση του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, που μίλησε για συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν.

Το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αέρα το αποδεικνύει, όπως σημειώνουν από τη ΝΔ, και το γεγονός ότι ίδιοι ομολογούν ότι δεν είναι κοστολογημένο.

-Στις 15:20 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης δήλωσε: «Δεν υπήρξε κοστολόγηση, θα υπάρξει συμπληρωματικά πιθανότατα. Απλώς σήμερα η πολιτική ομιλία και οι κατευθύνσεις του προγράμματος ήταν το βασικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου