Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Το ΠΑΣΟΚ… εκτόξευσε τον ΣΥΡΙΖΑ




Η απόλυτη παράνοια ή μήπως μερική αμνησία; Προσέξτε: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση. Εν προκειμένω οι πολίτες κρίνουν ότι τα δύο κόμματα πυλώνες της μεταπολίτευσης απέτυχαν και με τη ψήφο τους τα καταδικάζουν.
Αν υποθέσουμε ότι επιβεβαιώνονται οι δημοσκοπήσεις στις κάλπες, τότε έχουμε το εξής παράδοξο: Το εκλογικό σώμα εμπιστεύεται το μέλλον της χώρας στο παρελθόν. Και μάλιστα σ’ ένα παρελθόν που ευθύνεται γι αυτό που σήμερα οι πολίτες καταδικάζουν.
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Δεκτό. Αλλά με ποια στελέχη θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει το μέλλον; Ακούστε λοιπόν. Με τον κ. Κοτσακά επί σειρά ετών συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον κ. Χωραφά επίσης επί σειρά ετών στενό συνεργάτη του κ. Τσοχατζόπουλου, τον κ. Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τον κ. Ραπτόπουλο της ΓΣΕΕ, και μάλλον την κ. Κατσέλη που υπέγραψε ως αρμόδια υπουργός το πρώτο Μνημόνιο.
Είναι προφανές ότι η εκτόξευση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι πριν από δύο χρόνια τα ποσοστά του δεν ξεπερνούσαν το 4%, οφείλεται στη μετακόμιση όλου του κρατικοδίαιτου ΠΑΣΟΚ από τη Χαριλάου Τρικούπη στη Κουμουνδούρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ που μεταλλάχθηκε και εμφανίζεται ως φορέας ανανέωσης που… φέρνει το καινούριο. Πρόκειται περί πρωτοφανούς πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα δύο κόμματα ενώ την ίδια στιγμή έχει στις τάξεις του πρώην υπουργούς, βουλευτές, στελέχη και συνδικαλιστές του ενός απ’ τα δύο!
Αλλά πέρα απ’ αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι και τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Δραγασάκης που υπήρξε και υπουργός της κυβέρνησης το ’89, είχαν ενεργό συμμετοχή σ’ αυτό το παρελθόν που μέσω του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταδικάσει ο παραπλανημένος πολίτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου