Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ποιοι ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή [ΒΙΝΤΕΟ]



"Το 2009 προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν"

Ο Ρώσος πράκτορας της FSB, που είχε αποκαλύψει σχέδιο δράσης κατά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν ο ίδιος που αποκάλυψε σε Έλληνα πράκτορα, με τον οποίον διατηρούσαν στενή επαφή, το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή με βόμβα! Ποιος ήταν ο ρόλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Λαϊκή Θέληση"; Διαβάστε στο planet-greece όλο το παρασκήνιο από το θρίλερ....


Ο Ιωάννης Κοραντής βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρώην διοικητής της ΕΥΠ μιλώντας στο αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA 3 και στον Άκη Παυλόπουλο, επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.
Μάλιστα έκανε λόγο και για μια απόπειρα που έγινε το Μάρτιο του 2009, με βόμβα που θα πυροδοτείτο με τηλεχειρισμό!!!!

Αποκάλυψε, επίσης, ότι εμπλέκονταν Έλληνες και δυτικές μυστικές υπηρεσίες, ενώ χαρακτήρισε την πηγή της πληροφορίας ως "πολύ έγκυρη που είχε δείξει στο παρελθόν ότι είναι καλά ενημερωμένη".

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό βίντεο:




Ήδη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ιωάννης Σακελάκος άσκησε ποινική δίωξη κατά αγνώστων.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την πολύμηνη έρευνα που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Νίκος Ορνεράκης άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα των «προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας», «διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος» και «αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξετάσθηκαν αξιωματικοί και διοικητές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), αλλά και πρόσωπα που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του πρωθυπουργού.

Ανάμεσα στις προπαρασκευαστικές ενέργειες, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί, εντάσσονται και τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα επικαλούνται έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ, σύμφωνα με το οποίο, υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της τότε κυβέρνησης.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες φέρονταν να υποστηρίζουν ότι είχαν διενεργήσει αντιπαρακολουθήσεις και είχαν εντοπίσει ομάδα 20 ατόμων, που παρακολουθούσαν, τον τότε πρωθυπυργό. Υποστηριζόταν μάλιστα στο έγγραφο ότι τα πρόσωπα αυτά ήταν μέλη ξένων μυστικών υπηρεσιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου