Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κέντρα Μεταναστών: Χρυσοχοϊδης καλεί περιφερειάρχες, δημάρχους



Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους και να προσεταιριστεί τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης που αντιδρούν στη δημιουργία Κέντρων Μεταναστών κάνει ο υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΜιχάλης Χρυσοχοίδης.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιεί αύριο, Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι σύσκεψη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος  με της συμμετοχή των προέδρων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ)  Γ. Σγουρού και ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνη, τους περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου και τους προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.
«Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να συζητηθούν οι διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό ζήτημα στη χώρα μας και ο στρατηγικός σχεδιασμός που έχει εκπονήσει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπισή του και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τη δημιουργία Χώρων Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου