Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Χατζημαρκάκης: "Εκτός ευρώ η Ελλάδα τον Ιούλιο"!



Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης μας έχει συνηθίσει να εκφράζει ριζοσπαστικές απόψεις, ή θέσεις που δεν ταυτίζονται με την επικρατούσα άποψη.


Αυτή τη φορά όμως, ο κ. Χατζημαρκάκης έκανε μια αποκάλυψη που προκαλεί σάλο.
Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης 9.84, ο κ.Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο των δανειστών της χώρας προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει κι άλλες χώρες.

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά.

Σε περίπτωση που η άποψη του κ. Χατζημαρκάκη ισχύει, τότε αποκτά άλλη διάσταση η πρόσφατη υπαινικτική δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γερμανία είναι τώρα πολύ περισσότερο προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο πιθανής αποτυχίας του ελληνικού προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου