Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ SITE ΠΑΣΟΚΩΝ



ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ FIMOTRO
Να μας πιστεύετε όταν γράφουμε κάτι. Μέχρι και το υπουργείο Μεταρρύθμισης μπήκε στον κόπο να απαντήσει στην ανάρτησή μας με ανακοίνωση που μας έστειλε πριν από λίγο.
Τι λέει η ανακοίνωση;
"Με αφορμή αναρτήσεις του Fimotro, στις 15:12 με τίτλο ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ SITE ΠΑΣΟΚΩΝ και στις 15:55 με...
τίτλο : Ο ΡΕΠΠΑΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, δηλώνουμε ότι ουδέποτε μας απασχόλησε τέτοιο θέμα γιατί απλούστατα ουδέποτε έπεσε στην αντίληψή μας κάτι σχετικό. Οι ισχυρισμοί για διαρροή είναι απαράδεκτοι και κατασκευασμένοι για προφανείς λόγους.
Αν το fimotro.blogspot.com έχει οποιοδήποτε «στοιχείο» για εμπλοκή σε τέτοια θέματα του Υπουργού Δημήτρη Ρέππα ή συνεργατών του να το αποκαλύψει εδώ και τώρα, μήπως μάθουμε κι εμείς τι ακριβώς συμβαίνει".
Από το Γραφείο Τύπου του υπ. Μεταρρύθμισης...
Σ.Σ. Fimotro : Θα το αποκαλύψουμε πολύ σύντομα. Το ψάχνουν και αρκετές εφημερίδες, άλλωστε. Eλπίζουμε να μην... εκπλαγείτε όταν μεταξύ των ονομάτων διαπιστώσετε ότι βρίσκονται στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και εταιρείες που σχετίζονται με προγράμματα και υπολογιστές...


Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου