Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαχινίδης εξαιρεί από το ειδικό μισθολόγιο τον διευθυντή του γραφείου του!




Να πως βολεύουν τα δικά τους τα παιδιά οι ΠΑΣΟΚοι, την ίδια ώρα που κόβουν τους μισθούς των υπαλλήλων. Στις 18 Απριλίου 2011 διορίσθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Γιώργος Παλαιοδήμος, ως ειδικό επιστημονικό προσωπικό με ειδικότητα «εφαρμοσμένα οικονομικά – μικροοικονομική θεωρία και πολιτική, οικονομετρία, πολιτική ανταγωνισμού» (η απόφαση διορισμού είναι στο ΦΕΚ Γ 252/2011). Ο Γ. Παλαιοδήμος, εκτός από ειδικός επιστήμονας, είναι και διευθυντής του γραφείου του Σαχινίδη από τότε που ήταν υφυπουργός.

Όμως οι ειδικοί επιστήμονες (όπως και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών) έχουν την «ιδιότητα» (που τους την «χαρίζει» το ΠΑΣΟΚ) να εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων (κεφάλαιο 2 άρθρο 4 του νομοσχεδίου)! Δηλαδή ο διευθυντής του γραφείου του Σαχινίδη «τρύπωσε» στο δημόσιο και τώρα εξαιρείται από τις περικοπές.
(Τα στοιχεία είναι στο ΦΕΚ Γ 252/2011 σελίδα 2198 πίνακας Β2)
Και ο Βενιζέλος δίνει αυξήσεις στους συνεργάτες του!
 Εξάλλου σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο η συνεργάτης του κ. Βενιζέλου Άντα Κιούρκα, ανέβηκε 4 βαθμολογικές κλίμακες σε 15 μέρες, εξασφαλίζοντας αμοιβή 2.600 ευρώ το μήνα. Η Α. Κιούρκα ακολούθησε τον Βενιζέλο από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπογράφοντας σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με μισθό 2.600 ευρώ στη θέση δημοσιογράφου στο γραφείο τύπου. Και από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου η Κιούρκα ανέβηκε τέσσερις μισθολογικές κλίμακες, την ώρα που οι συνάδελφοί της υποχρεώνονται σε περικοπές και ανεβαίνουν μία μισθολογική κλίμακα ανά δύο χρόνια.

http://www.antinews.gr/2011/10/10/126568/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου