Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

“Είμαστε αυτό που έρχεται”…



Η εισήγηση του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, δεν άφηνε πολλά περιθώρια παρερμηνειών, για την αποφασιστικότητα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και το συγκροτημένο σχέδιο που έχει για την έξοδο από την κρίση.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η πολιτική πρόταση της παράταξής του κομίζει την ελπίδα στην ελληνική κοινωνία. Απέναντι στην εθνική κατάθλιψη, στην οποία έχει βυθίσει την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ.
Έσπευσε να αφοπλίσει την περιρρέουσα φημολογία που διακινείται από τα ΜΜΕ, για σενάρια συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, στη σημερινή συγκυρία κατά την οποία η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αμφισβητείται και από αυτήν ακόμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της.
Προειδοποίησε όσους συνεχίζουν την προσπάθεια συκοφάντησης του ίδιου, αλλά και του πολιτικού μηνύματος της Νέας Δημοκρατίας στο εξωτερικό, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζει τον ρόλο και τις κινήσεις τους. Σπεύδοντας δε να επισημάνει ότι ματαιοπονούν.
Εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει τη σκληρή μάχη με την τρόικα για τηνεπαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, μετά από την ισχυρή και καθαρή εντολή που ζητάει από τους πολίτες να του δώσουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Και, έκλεισε την εισήγησή του, με το πλέον πολιτικό μήνυμα: «Είμαστε αυτό που έρχεται», σημείωσε. Σε αντίθεση με την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, που φεύγουν.

Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου