Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο Σαμαράς “κατεβαίνει” στη Β’ Αθηνών


Πολιτική


Οι δήμοι της Β’ Αθηνών, της περιφέρειας που «βγάζει κυβερνήσεις», έχουν μπει στο μικροσκόπιο της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να περάσει περισσότερο εύληπτα το μήνυμα της Συγγρού στην κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Σεπτέμβριο ο Αντώνης Σαμαράς θα ξεκινήσει κύκλο περιοδειών στο λεκανοπέδιο, με έμφαση σε δήμους-κλειδιά της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της Ευρώπης, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πολίτες, και να «ζεστάνει» τις ελπίδες της κοινωνίας για ένα καλύτερο μέλλον, όπως πρεσβεύει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Στη Συγγρού θεωρούν εξαιρετικά κρίσιμη την έκβαση της μάχης στη Β’ Αθηνών, καθώς στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία έχει διευρυμένο προβάδισμα, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη επικράτησή της στην περιφέρεια, οι επόμενες εκλογές θα σηματοδοτήσουν μια μεγάλη πολιτική ανατροπή.
Τα σχετικά μηνύματα έχουν μεταφέρει στους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, τόσο οι βουλευτές της Β’ Αθηνών, όσο και στελέχη του κομματικού μηχανισμού, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι η παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις γειτονιές των δήμων της περιοχής, θα λειτουργήσει ευεργετικά για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου