Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η καθημερινότητα κρίνει τις εκλογές






"Στροφή στην καθημερινότητα"

 είναι το σύνθημα που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στη Συγγρού, και σηματοδοτεί το σάλπισμα τελικής εφόδου, από τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αποκομίσει περαιτέρω οφέλη από την πολιτική φθορά της Κυβέρνησης, και να εδραιώσει την πεποίθηση περί εκλογικής ανατροπής στην εξουσία, όταν το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει, και είναι, δικαιωμένος από τις εξελίξεις στην οικονομία, τις οποίες είχε εγκαίρως προβλέψει. Πλέον όμως, ανοίγει σαν  βεντάλια την αντιπολιτευτική ατζέντα της Συγγρού, προκειμένου να αγγίξει και να αναδείξει όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν και ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του επεξεργάζονται ένα πρόγραμμα περιοδειών σε ολόκληρη τη χώρα, με έμφαση σε περιφέρειες-στόχους, όπου το 2009 η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε πολύ πίσω από το ΠΑΣΟΚ, αλλά σήμερα η δυσφορία για την πολιτική της Κυβέρνησης διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για πολιτική ανατροπή


Statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου