Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΛΕΟΣ......


Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011


Σχετικά με: "Ηθελαν νεκρό τον Καραμανλή"



Aπίστευτο!


Επρεπε να βγει μια τετοια πληροφορια (δεν ξερω αν ειναι αληθινη ή οχι) για να παραδεχτουμε οτι ο λογος που επεσε ο Καραμανλής ηταν κατι αλλο τελικα.

Μπορει να τον κατηγορησουμε για οτιδηποτε εχει να κανει με ολιγωρία, δε μπορουμε ομως να μην αναγνωρισουμε οτι:
-Ηταν ο μονος που απο το 2005 κ μετα φωναζε συνεχεια για ισοσκελισμενους προϋπολογισμους (αυτο νοικοκυραιικα σημαινει ξοδευω οσα παραγω, δε δανειζομαι παραπανω).
-Ηταν ο πρωτος που ειπε 5 συνταξιοδοτησεις προς 1 προσληψη στο δημοσιο και τον εκβιασαν να προσλαβει ολους τους παλαιους συμβασιουχους (δε με ενδιαφερει αν ηταν βησματα του ΠΑΣΟΚ ή οχι) για να μην τον πουν ρεμβασιστη. Τωρα ετουτοι φωναζουν πια για 10/1 !
-Ηταν αυτος που ελεγε στους Αγροταραδες μας στοπ στο τζαμπα χρημα, οταν ειχαν κλεισει ολη την Ελλαδα και ολοι φωναζαν "λεφτα στην αγροτια", λες και θα τα εβγαζε απο την τσεπη του να τους τα δωσει!
-Ηταν ο μονος που φωναζε απο το 2008 οτι ερχονται δυσκολες μερες και πρεπει να βιαστουμε, ενω αλλοι τον μηδενιζαν με το "λεφτα υπαρχουν".
-Ηταν ο μονος που κοιταξε να ανεξαρτητοποιησει (ή να δωσει και αλλες επιλογες) λιγο την οικονομια μας με ανοιγματα προς Ρωσια και Κινα και κατηγορηθηκε οτι ξεστρατιζει απο τους φιλους μας τους Ευρωπαιους, που τωρα μας δανειζουν με 17% τοκο! (προσεξτε, δανεικα ειναι αυτα τα πακετα, δεν ειναι χαρισμα!).
-Ηταν ο μονος που ανοιξε στα σοβαρα τα θεματα για την ενοποιηση των ταμειων (που αποτελουν αιμορραγια για τον προϋπολογισμο), για το ανοιγμα των επαγγελματων που "βυζαινουν" τον Ελληνα και προσπαθησε να βγαλει απο το σβερκο μας οσες ΔΕΚΟ ειχαν καταντησει ρουσφετοεργαλειο για τον καθε βο(υ)λευτη. Τοτε τον κατηγορησαν οτι ξεπουλαει τα ασημικα της χωρας και τωρα τα σκοτωνουν οσο-οσο μπας και μαζεψουν κανα φραγκο.


Για προσπαθηστε να θυμηθειτε, αληθεια, ποιοι ηταν οι λογοι που επεσε ο "Χοντρος"? Ακομη πιστευουμε οτι επεσε επειδη ο Ζαχοπουλος ξενοπηδουσε ή επειδη ο Ρουσοπουλος εκανε τις λαμογιες του με τον "πνευματικο" του? Εκνευριστικο αληθεια οταν θυμαται κανεις τι σαλος επικρατουσε για το θεματα αυτα στα ΜΜΕ τοτε (οχι οτι δεν ειναι καταδικαστεα). Να θυμηθουμε οτι με μεγαλη μαεστρια του φορτωσανε οσα σκανδαλα ειχαν κανει οι προκατοχοι του (siemens, υποβρυχια, τηλεφωνικες υποκλοπες, C4I, Ολυμπιακα εργα, κλπ.)


Καλο ειναι ,εν τελει, να κανουμε λιγο και την αυτοκριτικη μας και να αναλαβουμε τις ευθυνες μας σαν λαος και ψηφοφοροι. Ολοι γουσταρουμε να ακουμε προεκλογικα τι παροχες θα εχουμε. Ρωτησαμε ποτε απο που θα τα βρει για να μας τα δωσει αυτος που τα υποσχεται? Κατι τετοιο συνεβαινε εδω και 30 χρονια, με τους διπλασιασμους των μισθων επι Ανδρεα (του μεγαλου Εθναρχη που μας ταϊσε απο την τσεπη του κι αυτος!), με τα τρελλα και ακυρα επιδοματα, με τις συνταξιοδοτησεις στα 20 χρονια (τρελλο? οι μισοι στρατιωτικοι συνταξιουχοι στα 43 τους!) και χιλιαδες αλλα παραλογα του συστηματος με τα δανεικα. Αυτα δυστυχως ειναι μια ωρολογιακη βομβα και το μονο που αλλαζει ειναι σε ποιανου τα χερια θα σκασει.


Anyway, οπως ελεγε και καποιος φιλος μας, "η δημοκρατια ειναι το χειροτερο πολιτευμα, αν εξαιρεσει κανεις τα υπολοιπα που εχουν δοκιμαστει."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου