Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Τζαμτζή-Διαμαντόπουλου για τον Ξηρό


Πρώτη καταχώρηση: 08/07/2014 - 12:53
Τελευταία δημοσίευση: 12:53Πολιτική
ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Τζαμτζή-Διαμαντόπουλου για τον Ξηρό
ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Τζαμτζή-Διαμαντόπουλου για τον Ξηρό

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνη Τζαμτζή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.

Τζαμτζής: Δεν βάζετε μυαλό. Είστε της λογικής να στηρίζετε τους τρομοκράτες
Ο Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε ότι κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, «ειπώθηκαν πράγματα που ξεφεύγουν από κάποια όρια». «Κάποιοι συνάδελφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά έχουν ξεφύγει», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάζοντας ένα απόσπασμα από την ομιλία του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου τόνισε:
«Θέλω να ρωτήσω ευθέως τον κ. Διαμαντόπουλο, θεωρεί ότι ο Ξηρός, που πήγαν να υπερασπιστούν δεν είναι τρομοκράτης; Ο Ξηρός είναι τρομοκράτης σύμφωνα με το νόμο; Πείτε ευθέως. Είναι σύμφωνα με το νόμο τρομοκράτες και απλά έχουν διαλέξει την ένοπλη πάλη; Αυτή είναι η λογική σας;».
«Στη συνέχεια προσπαθήσατε να το διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να διασκεδάσετε το αίμα των ανθρώπων που χύθηκε, το αίμα που έχυσαν οι τρομοκράτες. Δεν έχετε δικαίωμα να πηγαίνετε ως υπερασπιστές», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Σε κανέναν άλλον δεν είδαμε να πηγαίνετε ως υπερασπιστές. Μόνο σε συγκεκριμένους, όπως τον Ξηρό, που αιματοκύλησαν τη χώρα. Αυτή είναι η θέση σας και αυτό πρέπει να το ξέρει ο ελληνικός λαός. Δεν βάζετε μυαλό, είστε της λογικής των γουναράδικων, της λογικής να στηρίζετε τους τρομοκράτες», κατέληξε ο Ιορδάνης Τζαμτζής.

Διαμαντόπουλος: Εσείς είστε ο απόλυτος τρομοκράτης
Απαντώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έκανε λόγο για διαστρέβλωση της ομιλίας του και τόνισε:
«Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα ελληνικά από ότι αντιλαμβάνομαι. Ειδικά με τον κύριο Τζαμτζή έχει παρατηρηθεί αυτό. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά, υπάρχει θέμα μονταζιέρας».
«Αν έχουμε μία ελεύθερη έννοια του τι εστί τρομοκράτης και εσείς για έναν μεγάλο πληθυσμό των Ελλήνων είστε ο απόλυτος τρομοκράτης, με τα μέτρα που παίρνετε για τη λιτότητα και με τις ζωές που καταστρέφετε», επεσήμανε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και συμπλήρωσε:
«Γδέρνετε κυριολεκτικά και μεταφορικά κόσμο με τα χαράτσια σας. Δυστυχώς η ακροδεξιά αντίληψή σας, η ρητορεία και η ανομία στην οποία είχε επέλθει όλο αυτό που είχατε υποκινήσει με την ατζέντα την ακροδεξιά, έστειλε και τον Φύσσα στο νεκροταφείο».
«Δεν θα γίνετε τιμητής κανενός. Εγώ στην ομιλία μου είπα ότι υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα όλων, συγκεκριμένα δικαιώματα, από τα εργατικά, τα ανθρώπινα, μέχρι των κρατουμένων.  Αυτή την λασπολογία σας την επιστρέφω. Ο κόσμος άκουσε, μας είδε. Μην το συνεχίζετε, διότι έχετε τη συνήθεια να μηρυκάζετε τοξικά», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου