Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Hürriyet: Η μεγαλοπρεπής Ελλάδα έκανε νάνους τους «12 γίγαντες»

«ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»


Με διθυραμβικά σχόλια αναφέρθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα που κατατρόπωσε την αντίστοιχη τουρκική στον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

Hürriyet: Η μεγαλοπρεπής Ελλάδα έκανε νάνους τους «12 γίγαντες»
«Η Τουρκία έχασε και τον τρίτο της αγώνα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας από μία απαστράπτουσα Ελλάδα σβήνοντας κάθε ελπίδα των Τούρκων για πρόκριση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης», γράφει η εφημερίδα.
«Αποτυγχάνοντας να συγκριθούν στο ελάχιστο απέναντι σε ένα από τα κύρια φαβορί του τουρνουά, οι "12 Γίγαντες"- όπως είναι το προσωνύμιο της τουρκικής ομάδας- έμοιαζαν πιο πολύ με λιλιπούτειους στο τερέν έναντι στην ελληνική ομάδα, παρά την απώλεια του εξαιρετικού πλέι μέικερ της, Βασίλη Σπανούλη», συνεχίζει.
Αν και στη σύνθεσή τους δεν είχαν τον καλύτερο παίκτη τους, σημειώνει η Hürriyet, οι Έλληνες ήταν ανώτεροι από όλες τις απόψεις μέχρι τη λήξη του αγώνα, κυρίως χάρη στον ασταμάτητο Γιάννη Μπουρούση, που ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους και με 80% ευστοχία.
Από τουρκικής πλευράς ο βετεράνος του NBA, Χινταγέτ Τούρκογλου, έμοιαζε σαν να πήγε άλλη μία βαρετή μέρα στο γραφείο, επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα.
Χάνοντας κάθε ελπίδα παραμονής στη διοργάνωση, η Τουρκία θα προσπαθήσει να βρει αποθέματα δύναμης για μία νίκη απέναντι στη Σουηδία. Οι Σκανδιναβοί ωστόσο, που έχουν έρθει ως αουτσάιντερ στη Σλοβενία, έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη στο τουρνουά συντρίπτοντας τη Ρωσία με 81 - 62.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου