Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (1)


...Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ...
Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή έντεκα υπουργών και αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικας τον Σεπτέμβριο...

Κατά τη σύσκεψη υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο φλέγον ζήτημα της άρσης απαγόρευσης πλειστηριασμών α' κατοικίας. Ο κ. Σαμαράς φέρεται να είπε πως είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο θα το δει προσωπικά, και δεν μπορεί να γίνει βιαστική συζήτηση.
Στη σύσκεψη, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, δεν παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος. Αύριο ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί αυθημερόν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με θέμα την κατάσταση στην Αίγυπτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύσκεψη, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είχε μπροστά του ένα φάκελο με τα προαπαιτούμενα ανά υπουργείο, τον οποίο και διάβαζε για να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο είναι οι προετοιμασίες.
Πηγή : naftemporiki.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου