Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Εξοπλισμός της Σχολικής Μονάδας Ειδικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σκύδρα»




Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζήςσυνεχίζει τον αγώνα για τη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Σκύδρας. Μετά τη παρέμβαση του κ. Τζαμτζή, δηλαδή, στο Υπουργείο Παιδείας, & Θρησκευμάτων , Πολιτισμού & Αθλητισμού και τη δημοσίευση της σύστασης και ίδρυσης της σχολικής μονάδας στο ΦΕΚ, ο Βουλευτής καταβάλει προσπάθεια ώστε η Σχολική Μονάδα να εξοπλιστεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της σχολικής μονάδας κατά το νέο Σχολικό έτος και οι μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες να έχουν ουσιαστικότερη υποστήριξη.
 
Για το λόγο αυτό, ο κ. Τζαμτζής είχε συνάντηση με τον κ. Δρούλια Ηρακλή, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ), από τον οποίο ζήτησε τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής της Σκύδρας και την άμεση αποστολή του στην Σκύδρα. 

Ο κ. Δρούλιας υποσχέθηκε στον κ. Τζαμτζή ότι με την εξαίρεση κάποιων υλικών, τα οποία βρίσκονται σε έλλειψη, θα φροντίσει σύντομα να αποστείλει τον εξοπλισμό ώστε να λειτουργήσει ομαλά η Ειδική Μονάδα με το νέο Σχολικό Έτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου