Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Πάλι πλακώθηκαν στο ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο στα χέρια Ε.Βενιζέλος με Μ.Χρυσοχοΐδη


ΕκτύπωσηE-mail


ImageΤο πάνε για πλήρη διάλυση στο ΠΑΣΟΚ: Πάλι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ο πρόεδρος του Ευ. Βενιζέλος με τον Μ.Χρυσοχοΐδη σε σύσκεψη. Η σύσκεψη αυτή συγκλήθηκε λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ όπου έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Γ. Παπανδρέου, Α. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Χρ. Αηδόνης, Γ. Ντόλιος και Σ. Κεδίκογλου) καταψήφισαν τις αλλαγές του υπουργείου Παιδείας.

Τα πνεύματα, ήταν τεταμένα καθώς πολλοί ερμήνευσαν τη στάση των έξι βουλευτών ως κίνηση αμφισβήτησης του κ. Βενιζέλου με πρόσχημα τον νόμο για τα ΑΕΙ. Κάποια στιγμή στη διάρκεια της συζήτησης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης παρενέβη και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να στηρίξει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ που προτείνει ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας.

«Την ίδια στάση κρατάς σε όλα τα θέματα. Το ίδιο έκανες και στην Παιδεία... Υπονομεύεις συνεχώς την παράταξη!», του απάντησε ο Βενιζέλος. «Να το πάρεις πίσω αυτό!», είπε οργισμένος ο Χρυσοχοΐδης. «Δεν το παίρνω. Πήγαινε από δω!», συνέχισε ο Βενιζέλος. «Εσύ να φύγεις από δω...», ανταπάντησε ο Χρυσοχοΐδης. «Φύγε!», του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σηκώθηκε όρθιος και όλοι νόμισαν οτι θα του επιτεθεί.

Ο Χρυσοχοΐδης έφυγε από τη συνεδρίαση της ΚΟ, και τα μέλη της εμβρόντητα από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έπαψαν να απαντούν στα τηλέφωνα τους με όσους τους καλούσαν.

Ο Βενιζέλος, παρά τα λόγια που αντάλλαξαν δεν προτίθεται να διαγράψει τον Χρυσοχοΐδης, τίθεται όμως θέμα με την παραμονή του στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ. Να θυμίσουμε ότι πριν από τις εκλογές οι Α. Λοβέρδος και Μιχ. Χρυσοχοΐδης, συγκρούστηκαν έντονα με τον Βενιζέλο για το αν θα συμμετάσχει το ΠΑΣΟΚ με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση. Ο Χρυσοχοΐδης, τις τελευταίες ημέρες με όλες τις τοποθετήσεις του αμφισβητούσε τις επιλογές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχοντας την εκτίμηση ότι θα πρέπει οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις να συγκρουστούν για να σωθεί η χώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου