Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Α. Σαμαράς από την Αλμωπία: Αισθάνομαι διπλά υπερήφανος ως Έλληνας



E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Την πίστη του ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν για το καλό της πατρίδας εξέφρασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Αλμωπίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους υπ. Βουλευτές της παράταξης στην Πέλλα, τον επικεφαλή του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β. Ελλάδα Π. Ψωμιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη και άλλα στελέχη του κόμματος, έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες πολίτες αρχικά στους Προμάχους και στη συνέχεια στην Αριδαία.
Κατά τη σύντομη ομιλία του δήλωσε διπλά υπερήφανος που είναι Έλληνας όταν επισκέπτεται αυτές τις ακριτικές περιοχές, ενώ τόνισε πως πρέπει να κάνουμε το παν για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στη νέα γενιά.
Ακόμη εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα ικανών και άξιων ανθρώπων-αγωνιστών που έχει δίπλα του είναι η μόνη σταθερή δύναμη που μπορεί να δώσει τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο ενώ δεσμεύθηκε ότι από την επομένη τον εκλογών ο καθημερινός γόνιμος διάλογος της κυβέρνησης με τους πολίτες θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου