Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο Νίκος που θα "ξελάσπωνε" τον Άκη σε blogs και ΜΜΕ


Ο Νίκος που θα "ξελάσπωνε" τον Άκη σε blogs και ΜΜΕ


Ποιος είναι ο μυστηριώδης "Νίκος" που υποσχόταν "πολιτική παρέμβαση", σε σειρά ΜΜΕ, για τον Άκη Τσοχατζόπουλο; Πόσα χρήματα του ζήτησε για τον εξωραϊσμό της εικόνας του;....



Ένα πρόσωπο μυστήριο, που υπογράφει ως "Νίκος" είχε προτείνει στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο "18μηνη συνεργασία" με στόχο να αποκαταστήσει την εικόνα του, μέσω δημοσιευμάτων σε διάφορα ΜΜΕ.

Αυτό αποκαλύπτουν αναφορές στα περίφημα "ημερολόγια" που βρέθηκαν στο σπίτι του πρώην υπουργού.

Ο "Νίκος" ζητούσε 15.000 ευρώ το μήνα για τον ίδιο και άλλα κονδύλια για όσους θα αναλάμβαναν να βελτιώσουν το προφίλ του κ. Τσοχατζόπουλου και να τον υποστηρίξουν επικοινωνιακά, με αναφορές σε παραπολιτικές στήλες, συνεντεύξεις και άρθρα.

Η επιστολή του "Νίκου"

"Αγαπητέ Άκη,

Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης, σε ό, τι αφορά τον τομέα της επικοινωνιακής σου υποστήριξης, η πρώτη πρόταση-προσχέδιο σου έχει ήδη κατατεθεί. Όπως σου είπα και χθες, στη συζήτηση που είχαμε, στην πρόταση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η δική μου αμοιβή και του συνεργάτη μου.

Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο θα υπογράψουμε με φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο εσύ θα μας υποδείξεις.

Από την ομάδα εργασίας μόνον εγώ θα έρχομαι σε επαφή μαζί σου, οποτεδήποτε χρειάζεται, και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα-ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις κι εσύ, όπως κι εμείς, ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά και με βάση την εμπειρία που έχουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται..

στο ποσό των 15.000 ευρώ ανά μήνα καθαρά για το οποίο θα εκδίδουμε και ανάλογα παραστατικά.

Ήτοι, για 18μηνη συνεργασία: 15.000 ευρώ / μήνα x 18 μήνες = 270.000 ευρώ.

Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας, θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Φιλικά,

Νίκος"




Οργανωμένο σχέδιο

Ο "Νίκος" έστειλε μάλιστα και προσχέδιο στον Άκη Τσοχατζόπουλο στον οποίο υποσχόταν συχνές αναφορές σε 13 εφημερίδες, συνέντευξη σε μεγάλη εφημερίδα, καθώς και πρόταση προώθησης των θέσεών του σε blogs και ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ο μεσολαβητής, αναλύει τον τρόπο που θα υποστηριχθεί μέσω των ΜΜΕ, ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούν και ότι πρόκειται απλώς για "θόρυβο".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου