Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο Θεός να βάλει το χέρι του....



«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε σήμερα ο Π. Καμμένος, ενώ αναφερόμενος στην Αριστερά σημείωσε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.
Κατά τα άλλα ο κ Καμμένος, μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή είπε ότι την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Ο κ. Καμένος είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο και τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε. 
Aυτο που καταλαβαίνουμε με την δήλωση  Καμμένου είναι ότι:
α)  Θα υπάρξει σύγκλιση με ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε αν δεν πάρει αυτοδυναμία (ο Καμμένος) να κυβερνήσει με την βοήθεια του Τσίπρα.
β) προτίθεται να μην  αναγνωρίσει το χρέος και θα ζητήσει να φύγουμε από το μνημόνιο. Δεν διευκρινίζεται από ποιους θα το ζητήσει,  από τον Ελληνικό λαό ή από τους δανειστές μας; Και αν οι δανειστές μας δεν πεισθούν από τον ....καταγγελτικό λόγο του βουλευτή και αρνηθούν; 
γ) Θα απευθυνθεί σε τρίτες χώρες. Μα ποιος δανείζει (χωρίς τους δικούς του όρους) σε αναξιόπιστους και  σε πτωχευμένους οι οποίοι θα έχουν επιστρέψει στη δραχμή (διότι και ο πιο αδαής καταλαβαίνει  ότι οι προτάσεις του δηλώνουν την απόφασή του για έξοδο από το ευρώ)
Και ρωτούμε μήπως τελικά ο Καμμένος με αυτά που ισχυρίζεται τον καθιστά αυτόματα έναν λαϊκιστή θεωρητικά πιο επικίνδυνο ακόμα και από αυτόν τον Γιώργο Παπανδρέου; 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του....



http://online-pressblog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου