Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αν κρατήσει ο Καμμένος πάμε για την πρωτιά εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ




Πράσινος βουλευτής σε εκτιμήσεις του πριν λίγο σε συνεργάτη του logia-starata αποκάλυψε πως στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι αν κρατήσει ως και τις εκλογές τη δημοσκοπική δυναμική που δείχνει το νεοσύστατο κόμμα του Πάνου Καμμένου τότε το ΠΑΣΟΚ με το Βαγγέλη Βενιζέλο στο τιμόνι , θα διεκδικήσει στα ίσα την πρώτη θέση από τη Νέα Δημοκρατία.

Στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν ότι η ΚΟΙ.ΣΥ. των Κατσέλη ,Καστανίδη δεν τραβάει συν ότι δεν έχει φωνή στα ΜΜΕ , το ίδιο και το Άρμα Πολιτών του Δημαρά άρα θεωρούν σχεδόν αμελητέα τη ζημιά που θα προκύψει από τα Πασοκογενή νέα κόμματα .

Αντίθετα βλέπουν τη Νέα Δημοκρατία να έχει απώλειες από 4 συγγενικά κόμματα , που έχουν προκύψει από τα σπλάχνα της ( ΛΑΟΣ ,ΑΝΕΛ ,ΔΗΣΥ ,ΔΡΑΣΗ ) με κυριάρχο στοιχείο τη μεγάλη δυναμική του κόμματος των ΑΝΕΛ .

Στο πράσινο επιτελείο εκτιμούν ότι σε συνδυασμό με την πτώση των ποσοστών της ΔΗΜΑΡ ,όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες ,όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία ,αλλά πιστεύουν ότι θα είναι οριακή η διαφορά και θα γίνει μάχη στήθος με στήθος για την πρωτιά .

Κρίσιμο ποσοστό που θέλει το ΠΑΣΟΚ είναι το 7 % για τους ΑΝΕΛ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου