Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία»ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ



«Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία»
Με το σύνθημα «Δώστε στην Ελλάδα μία ευκαιρία» ομάδα κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών άρχισε διεθνή καμπάνια με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Στη διεθνή εκστρατεία που μόλις ξεκίνησε συμμετέχουν, από πλευράς Συνδέσμων, ο ΣΕΤΕ, ο ΣΕΒ και τα μέλη τους, αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις, όπως, ενδεικτικά οι: Aegean Airlines, ΟΤΕ, Cosmote, 
Costa Navarino, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, S&B, Ελληνικά Πετρέλαια, Coca Cola 3Ε, Φουρλής, Ελλάκτωρ, Γιώτης, J&B, Τιτάν, Γιώτης, Υφαντής, ΕΛΒΑΛ, και άλλες.
Επισημαίνεται ότι η επικοινωνιακή εκστρατεία «Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία» (Give Greece a Chance) έγκειται στη δημοσίευση καταχωρήσεων στις μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ευρώπη, σε τέσσερις γλώσσες, με ένα κείμενο, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα βασικά στοιχεία του τι έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, στα πρώτα θετικά αποτελέσματα των μέτρων λιτότητας και με την παρότρυνση-έκκληση-τοποθέτηση του “Δώστε μία ευκαιρία στην Ελλάδα”.
Συγκεκριμένα σήμερα με ολοσέλιδη καταχώρηση στις πρώτες σελίδες της Wall Street Journal αναφέρονται οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει Ελλάδα για την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας.
Τονίζεται επίσης, μεταξύ άλλων, ότι οι Έλληνες είναι πολύ σκληρά εργαζόμενοι, πληρώνουν τους φόρους τους και θα τηρήσουν όσα έχουν υποσχεθεί.

1 σχόλιο:

  1. Ψάχνετε για ένα δάνειο επειγόντως είτε
    - την προσέγγιση των διακοπών
    - Για να αναζωογονήσετε τις δραστηριότητές σας
    - Ανακαίνιση του εσωτερικού του διαμερίσματος, του σπιτιού, του κτιρίου κτλ ...
    - Για την υλοποίηση ενός έργου
    - Ή για άλλους λόγους
    Αλλά δυστυχώς η τράπεζα σας ζητά όρους που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Χωρίς άλλες ανησυχίες, δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από € 3.000 έως € 500.000 σε τόκο 3%.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: "Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε τις δυνατότητες αποπληρωμής σας προτού δεσμευθείτε »μόνο σοβαρό άτομο.
    Άμεση επαφή Email: ppenelopeflic@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου