Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Οι Γερμανοί μας δείχνουν για άλλη μία φορά το ''ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ'' τους πρόσωπο - ο Φόλκερ Κάουντερ αξιωματούχος της κυβέρνησης Μέρκελ προτείνει διορισμό επιτρόπου για να κυβερνήσει την Ελλάδα


ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ:

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.


Λίγο πριν από τη συμφωνία για το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, 
κορυφαίος Γερμανός αξιωματούχος της κυβέρνησης Μέρκελ, προχώρησε σε προβοκάτσια κατά της Ελλάδας.
Ο Φόλκερ Κάουντερ, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να διοριστεί ξένος πρωθυπουργός στη χώρα μας ο οποίος θα διοικήσει με αυστηρότητα τους Έλληνες.

Ο κ. Κάουντερ, τόνισε ότι δεν πρέπει να δοθούν άλλα χρήματα στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξουν ρητές δεσμεύσεις και εγγυήσεις ότι θα παρθούν και θα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα.

"Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να υπάρξουν χρήματα παρά μόνο αν η χώρα διοικηθεί με αυστηρότερο τρόπο. Στην ανάγκη από έναν επίτροπο που θα διοριστεί από την ΕΕ ή τις χώρες της ευρωζώνης" δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CDU / CSU) στην Μπούντεσταγκ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spigel, σημείωσε ακόμα ότι θα ήταν καλό η Ελλάδα να βγει με τη θέλησή της από το ευρώ.

Η Γερμανία, η οποία έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στις ευρωπαϊκές αρωγές, γνώρισε ένα κύμα ανθελληνικής προπαγάνδας τη στιγμή του πρώτου σχεδίου στήριξης, το 2010.

Η βοήθεια αυτή "ήταν δικαιολογημένη, δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνει κανείς γι' αυτές", δήλωσε ο Κάουντερ.

Όμως "παρά τα σχέδια αρωγής, πολύ λίγες βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα", πρόσθεσε.


Te-ra-stio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου