Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το κλίμα βάρυνε…



Βαρύ πολιτικό κλίμα διαμορφώνεται ενόψει της αυριανής συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Λουκά Παπαδήμο, το πρώτο σημαντικό τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.
Μετά τα όσα διέρρευσαν από τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, και κυρίως μετά την είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, περί τηλεφωνικής επικοινωνίας του Λουκά Παπαδήμου με τον Κάρολο Παπούλια, και η φημολογία που ακολούθησε περί ενδεχόμενης σύγκλησης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Συγγρού έσπευσε να απαντήσει, χαράσσοντας τη δική της «κόκκινη γραμμή».
Αυτό που απαντά λοιπόν η Νέα Δημοκρατία στη διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν το πλαίσιο και η αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου, είναι ότι όσα έχουν συμφωνηθεί είναι προφανή και δεν αλλάζουν, υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο, και δεν είναι κατανοητή η σκοπιμότητα μιας τέτοια συνάντησης.
Θυμίζοντας με νόημα ότι, για τη Νέα Δημοκρατία, η 19η Φεβρουαρίου είναι η ημερομηνία ορόσημο για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, που μπορούν να παραταθούν μόνο για μερικές εβδομάδες.

Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου