Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΔ: «Δεν βοηθιέται η χώρα με σύμπραξη στο λάθος»



"Ο κ. Παπανδρέου ζητά στήριξη σε κάτι που δεν ξέρουμε. Δεν μας έχει δώσει καν ούτε τις επιστολές που έστειλαν ο ίδιος και ο Βενιζέλος στην τρόικα. Δεν είχε ποτέ και δεν έχει ούτε τώρα ως στόχο τη συνεννόηση. Εάν επιθυμούσε δεν θα εξύβριζε τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της", δ'ηλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν τις δύο προηγούμενες μέρες.

ΝΔ: «Δεν βοηθιέται η χώρα με σύμπραξη στο λάθος»
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι "ο κ. Παπανδρέου δεν έχει εθνική γραμμή, δεν έχει κόκκινες γραμμές στην πολιτική του, δεν έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο, ώστε να ζητήσει από τους υπουργούς του και ακόμα περισσότερο από τους βουλευτές του κόμματός του στήριξη" δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης.
Επίσης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι "ο κ. Σαμαράς θα πάει στις Βρυξέλλες ανταποκρινόμενος στο εθνικό καθήκον. Δεν θα πάει όμως με τον Πρωθυπουργό γιατί δεν βοηθιέται η χώρα με σύμπραξη στο κακό, στο λάθος. Ο κ. Σαμαράς θα υπερασπιστεί μια άλλη πολιτική που μπορεί να βγάλει πιο γρήγορα τη χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησε η πολιτική Παπανδρέου".


Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου