Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας




Ήθελα να ξέρω που θα πάνε τώρα να κρυφτούν οι δικοί μας Χατζηαβάτηδες στο θέμα του Αιγαίου και του ορυκτού πλούτουπου κρύβει, μετά το μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας που τους έδωσε η μικρή αλλά γενναία Κύπρος.
Η Κύπρος με τσαμπουκά και απόλυτα νόμιμα βάσει των διεθνών κανόνων, αρχίζει την 1η Σεπτέμβρη έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της με την αμερικανική εταιρία Noble Energyγια να ανακαλύψει τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου σε μία υποθαλάσσια λεκάνη που εφάπτεται με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη του Ισραήλ.
Τι έκαναν λοιπόν οι πανέξυπνοι Κύπριοι.
Υπόγραψαν σύμβαση συνεργασίας για έρευνες ορυκτού πλούτου με το Ισραήλ και στη συνέχεια κάλεσαν τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρία ανεύρεσης υδρογονανθράκων τη Noble για να κάνει τις πρώτες έρευνες.
Προσέξτε το τρίγωνο: ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΠΡΟΣ,( που σε λίγους μήνες αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ).
Και κάπου εκεί έρχεται ο Τούρκος μαχαλόμαγκας από την Άγκυρα κι αρχίζει τις απειλές, κι αρχίζει τους ψευτοτσαμπουκάδες του στιλ αν αρχίσετε έρευνες στέλνω τις κανονιοφόρους μου και κάνει και το μέγιστο λάθος να ζητήσει από την Αμερική να εμποδίσει τη Noble να κάνει έρευνα.
Βέβαια η Αμερική χθες είπε το δικό της άι σιχτίρ στην Τουρκία και φυσικά δήλωσε επίσημα μέσω του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα ότι οι έρευνες δεν πρόκειται να εμποδιστούν από την Ουάσινγκτον, αντίθετα πρέπει να γίνουν.
Η μικρή Κύπρος νίκησε σε αυτή τη σύγκρουσή της με την Τουρκία. Η οικονομία της θα κερδίσει πολλά δισ. ευρώ από την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου και μένουν οι δικοί μας κωλοτούμπες να κοιτούν άφωνοι και να μην τολμούν ούτε την ελληνική ΑΟΖ στο ελληνικό Αιγαίο να καθορίσουν μη τους κάνει νταντά ο Τούρκος.

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου