Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Όλα κρίνονται στην οικονομία το επόμενο τρίμηνο, λέει ο Ε.Βενιζέλος



ImageΣτο επόμενο τρίμηνο κρίνονται όλα για την οικονομία στην Ελλάδα, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Μιλώντας στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε η συνεχιζόμενη ύφεση υπονομεύει τις προσπάθειες για σταθεροποίηση της οικονομίας, αλλά το κυριότερο είναι ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα του χρονοδιαγράμματος και των στόχων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, λόγω της ύφεσης που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.Ελπίζουμε να κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση απ'ότι με την Φινλανδία...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε προβληματισμένος σε ότι αφορά την ιδιωτικοποίηση, άμεσα, εισηγμένων στο Χρηματιστήριο κρατικών επιχειρήσεων, επειδή ο δείκτης τους είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόσο η Βάσω Παπανδρέου όσο και άλλοι βουλευτές ζήτησαν από τον κ. Βενιζέλο να μην προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ κατά 23% στην εστίαση και εκείνος δεσμεύτηκε να ξαναδεί τους φορολογικούς συντελεστές στη διάρκεια κατάρτισης του Εθνικού Φορολογικού Σχεδίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου