Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;



Ρυθμίσεις, νομοσχέδια και πρωτοβουλίες που εκκρεμούν επί δύο χρόνια, πρέπει να ετοιμάσουν οι υπουργοί μέχρι τέλος Αυγούστου...
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την επιστολή του Γ. Παπανδρέου προς όλα τα μέλη της Κυβέρνησης, με την οποία τους ορίζει επακριβώς τις εκκρεμότητες τους και τους καλεί να έχουν ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέσα σε διάστημα 30 ημερών και μάλιστα …Αυγουστιάτικων.

Προφανώς ο Πρωθυπουργός θέλει να ανέβει στο βήμα του «Βελλίδειου» κατά την ερχόμενη Δ.Ε.Θ. έχοντας κάτι να πει εκτός από τα νέα πακέτα μέτρων που αναμένονται. Έτσι έχει θέσει αυστηρά χρονοδιαγράμματα στους Υπουργούς του, τα οποία όμως είναι απορίας άξιο πως θα τηρήσουν αποδίδοντας παράλληλα πραγματικό έργο.

Για παράδειγμα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δύο Υπουργοί, οι Χρυσοχοΐδης και Παπουτσής, δεν έχουν κατορθώσει για δύο ολόκληρα χρόνια να ιδρύσουν ούτε ένα Κέντρο Υποδοχής και Κράτησης των παράνομων μεταναστών. Και τώρα ο Πρωθυπουργός ζητά να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου ολόκληρο το πρόγραμμα που προβλέπει την ίδρυση τουλάχιστον πέντε (5) !!

Οψόμεθα...
http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου