Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. '' ΑΜΑΡΤΗΣΑΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ









Οι «κηπουροί» πρώτο θέμα στα πηγαδάκια 
Εάν δεν ήταν μια τόσο κρίσιμη εβδομάδα αυτή που διατρέχουμε, να είστε βέβαιοι ότι το αποκλειστικό θέμα συζήτησης υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα ήταν η... Τίνα Μπιρμπίλη! Όχι φυσικά κάποια πολιτική της πρωτοβουλία, αλλά η- θεωρούμενη δεδομένη- απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να την τοποθετήσει πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, που σημαίνει Παρίσιμισθό 300.000 το χρόνο (όσα η Λαγκάρντ στο ΔΝΤ)σοφέρ και... μάγειρα!


Η είδηση δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη, αλλά λίγο η επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον και περισσότερο η επερχόμενη Σύνοδος Κορυφής για το ελληνικό χρέος, έχουν φέρει την είδηση σε δεύτερη μοίρα.

Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι μουρμουρίζουν ότι τη στιγμή κατά την οποία η «κηπουρός» Τίνα, με μηδαμινή προσφορά στο έργο της κυβέρνησης, θα απολαμβάνει τις βόλτες της... sur la seine (στον Σηκουάνα) ή στα Ιλίσια Πεδία, στην Ελλάδα, υπουργοί και βουλευτές θα σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου, σκεπτόμενοι ακόμα και να βγούνε έξω από το σπίτι τους.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Πρωθυπουργός αποκαθιστά κάποιο από τους στενούς του συνεργάτες. Κάπως έτσι έγινε και με τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαμπρινίδη, αλλά και με τον Δημήτρη Δρούτσα όταν έγινε η αλλαγή ρόλων και εν πολλοίς και με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρέμεινε στο υπουργικό συμβούλιο για να μην γνωρίσει... το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας (σ.σ. Στο οποίο οδήγησε χιλιάδες Έλληνες).
Ανάλογα (με της Τίνας) είναι και τα σχόλια για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα του διαθέτει αυθαίρετο (155τμ, κατά δήλωση) στην περιοχή της Χαμολιάς στη Βραυρώνα.

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να ακολουθηθεί η λογική Βουλγαράκη για το «ηθικό και το νόμιμο» ιδιαίτερα από τον υπουργό που εισηγήθηκε βαρύτατα μέτρα για τον απλό πολίτη και ταυτοχρόνως επισημαίνουν ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα των αυθαιρέτων, καθώς οι αποφάσεις του ενδέχεται να αφήσουν σκιές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου είχε ανακοινώσει ρύθμιση για τα αυθαίρετα και ως υπουργός Οικονομικών, αλλά δεν προχώρησε μετά τη σθεναρή άρνηση της Τίνας Μπριμπίλη η οποία μάλιστα είχε δηλώσει ότι αυτή ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, όπως είχε εξαγγελθεί προεκλογικά.
Newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου