Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο Σαμαράς λέει “όχι” στον εκβιασμό

17.04.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ


Τον ιδιότυπο πολιτικό εκβιασμό, που ενδεχομένως επιχειρήσει η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ζητώντας αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 180 βουλευτών, για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Σταθερότητας, σπεύδει να καταγγείλει, και να ακυρώσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Με συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να υποκύψει σε τέτοιου είδους πιέσεις, με πρόσχημα την αποφυγή μιας εκλογικής αναμέτρησης εν μέσω της κρίσης, πετώντας πλέον το γάντι στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, για την τακτική που θα ακολουθήσουν.
Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ξεκάθαρος. Τάχτηκε υπέρ των καθαρών λύσεων, που κατά τη γνώμη του συνεπάγονται αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, προκειμένου να έχει η Συγγρού τη δυνατότητα να εφαρμόσει ανεμπόδιστα το πρόγραμμά της για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση στην οποία έχει βυθιστεί.
Ταυτόχρονα, και αποτιμώντας όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει ότι εκείνο που επιχείρησε να κάνει ο Πρωθυπουργός ήταν να κερδίσει χρόνο. Και  να παραπέμψει την εξειδίκευση επώδυνων μέτρων, στα οποία έχει καταλήξει, για την περίοδο μετά την εορτή του Πάσχα.

Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου